Barış İçin Aktivite
Barış I Eirini I Peace I Aşiti

Λευτεριά στον Αμπντουλάχ Οτσαλάν, αμέσως τώρα !

Οι διεθνείς ηγεμονικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις τους ενάντια στην αναζήτηση μιας δημοκρατικής και φιλελεύθερης  λύσης.

0 105

Το πιο βάναυσο από αυτά είναι ότι ο  ηγέτης του Κουρδικού λαού Αμπντουλάχ Οτσαλάν που εκδιώχθηκε από τη Συρία στις 9 Οκτωβρίου 1998 και παραδόθηκε στην Τουρκία στις 15 Φεβρουαρίου 1999, παραμένει κρατούμενος στο νησί Ιμραλί.  Και ενώ συμπληρώθηκαν είκοσι τρία χρόνια από την διεθνή συνωμοσία που συντελέσθηκε εις βάρος του   Αμπντουλάχ  Οτσαλάν, συνεχίζονται τα βασανιστήρια και η πλήρης  απομόνωση του.

Ως “Συνέλευση Ψηφιακών  Μέσων του  Κουρδιστάν”, ξεκινάμε μια νέα εκστρατεία κατά της φασιστικής συμμαχίας AKP-MHP, οι  οποίοι κρατώντας στην απομόνωση τον   Αμπντουλάχ Οτσαλάν  στοχεύουν στην γενοκτονία των Κούρδων και στην εξουδετέρωση των δημοκρατικών δυνάμεων.

Όπως φάνηκε στην Επανάσταση της Ροζάβα καταρχάς,  θα μεταδώσουμε την ελπίδα μας για ένα  κοινό μέλλον βασιζόμενοι στο  παράδειγμα  του  Οτσαλάν,  στα δικαιώματα για μια δημοκρατική και οικολογική ζωή και στην ελευθερία των γυναικών, προσεγγίζοντας εκατομμύρια μέσα από όλες τις πλατφόρμες των ψηφιακών μέσων. Αρχίζοντας από τον Οκτώβριο,  θα τον μετατρέψουμε σε μήνα αντίστασης στη διεθνή  συνωμοσία.

Είμαστε ιδεολόγοι

Με αυτήν την καμπάνια, στην οποία θα συμμετέχουν λαοί, δημοκρατικές δυνάμεις, επιστήμονες, καλλιτέχνες, πολιτικοί και συγγραφείς από κάθε μέρος του κόσμου, θα αγωνιστούμε στους δρόμους και στα ψηφιακά μέσα για την υγεία, την ασφάλεια και  την απελευθέρωση του   Οτσαλάν.   Καθώς θα ανακοινώνουμε σε όλο τον κόσμο, σε όλους όσους συγκεντρώθηκαν για αυτόν τον σκοπό του ενιαίου αγώνα για τη δημοκρατία και την ελευθερία, θα καλέσουμε και όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με αυτό το ζήτημα να αναλάβουν από κοινού  την ευθύνη. Σε κάθε στιγμή της εκστρατείας, θα κυματίζουμε ως σημαία δημοκρατίας και ελευθερίας το σύνθημα  «Λευτεριά στον Οτσαλάν».

Ήρθε ο καιρός να αφήσουν τον  Οτσαλάν ελεύθερο. Σήμερα ήρθε  η μέρα για να υψωθεί η ελπίδα ενάντια σε αυτή την ιστορική αδικία και ανομία. Με αφορμή την επέτειο της διεθνούς συνωμοσίας, η κορυφαία στιγμή και η μεγαλύτερη δράση της εκστρατείας μας, που θα συνεχίζεται όλο τον Οκτώβριο, θα είναι η καμπάνια στο Hastag, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9-10 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Amed, και 19.00 ώρα Ευρώπης. Με αυτήν την αποφασιστικότητα, καλούμε τον κουρδικό λαό και τους φίλους του να συμμετάσχουν ενεργά στον αγώνα μας και να πουν το σύνθημα «Λευτεριά στον Οτσαλάν»  παντού, σε κάθε γλώσσα και χρώμα.

Twitter : @MeclisaDijital

#FreeOcalan

 

Η Ελευθερία θα Νικήσει! 

Διαδικτυακή Συνέλευση   του Κουρδιστάν